MIJN VERHALENBUNDELS

VoorkantTegenwicht

TEGENWICHT bundelt 21 spannende verhalen die het leven in al zijn tinten tonen. Ontdaan van hun schutkleur gaan mijn vertellingen over échte mensen. Ze gaan over relaties vol passie, wantrouwen en woede. Maar ze verhalen ook van intense hartstocht en vreugde.

‘Conny sleept je mee. Wat ze schrijft is vaak verrassend herkenbaar. Ze raakt, ontroert, roept emoties op.’
Auteur Louise Flint (Hoogverraad) benoemde me tot de Koningin van het Korte Verhaal.

Linda Jansma, bestsellerauteur van o.a. Vrij Spel en Verbroken, over TEGENWICHT: ‘Sfeervolle verhalen, spannend, ontroerend, die je het liefst in één ruk wilt uitlezen.’

juli 2019

50 gedachten over “MIJN VERHALENBUNDELS

  1. Conny Hoogendoorn

   Ik hoef jou niet te noteren, LP. Jouw exemplaar gaat in een gouden papiertje en wordt vergezeld van drie dikke zoenen!!

  2. Dana

   Noteer mij ook voor een bundel, als het goed is, kom ik die persoonlijk ophalen (neem tenminste aan, dat je er enkele klaar hebt liggen op 21 februari)

 1. Femmy Fijten

  Hoi Conny,

  Ik wil er graag twee bestellen. Mijn nicht Miranda is een fan, dus zij krijgt er een van haar tante. Ze zeurt al jaren of je niet eindelijk eens met een bundel of roman komt. Dus nu… !
  Verheug mij zeer op je verhalen.
  Groetjes Femmy Lagerwaard.
  PS Ik wil ze allebei gesigneerd! Eentje voor Femmy en eentje voor Miranda!

  1. Conny Hoogendoorn Bericht auteur

   Aha, een bestelling van de beroemde auteur van SCOOP! Dat is nog eens leuk! TEGENWICHT is nog niet gedrukt, maar je gaat in de eerste zending, Iris! X

 2. Harie Mommers

  Ben inmiddels stik nieuwsgierig geworden zou er graag een bestellen, je vindt zelf vast wel een mooie opdracht om er in te zetten.

  Maar ik woon in België is dat qua verzenden een probleem?
  eerlijk zeggen hoor dan leg ik de extra porto wel toe.

  Ik wacht op je antwoord zodat ik weet wat ik moet overmaken

  1. Conny Hoogendoorn Bericht auteur

   Ik ga denken … nu … heel diep. Pfff, valt niet mee.
   Want er moet natuurlijk wel iets leuks in die bundel, toch?
   Na 30 jaar weet jij immers wel wat voor kaas je in de kuip hebt! 😉

 3. Dani van Doorn

  Ja, graag een tegenwicht tegen de griep 🙂
  Iedere dag een paar verhalen volgens doktersvoorschrift, dan ben ik zo weer beter.
  Ik kijk er naar uit!

  groetjes
  Dani

 4. Froukje Winters

  Nou ik kan niet achter blijven met zulke positieve reacties. Zal je meteen even ol fb toevoegen en eind van de maand je boek bestellen. Dus graag 1 gesigneerd exemplaar!

 5. Conny Hoogendoorn Bericht auteur

  Wat leuk om een exemplaar van TEGENWICHT in te mogen pakken voor een schrijfster die ik zeer waardeer!!
  Hij gaat vandaag nog op de bus!

 6. tineke ebing

  wat ontzettend gaaf dat dit op de markt gaat komen, heel veel succes hiermee.
  En doe mij ook maar zo’n exemplaar gesigneerd pleas,
  groeten en veel succes , maar dat gaat wel lukken volgens mij Tineke Ebing

 7. Sharon Partoredjo

  Hoi Conny,

  Ik ben fan van korte verhalen en zo te lezen aan de reacties hierboven – plus de beschrijving van je boek – zal ik ook fan zijn van jouw korte verhalen. Zou ik ook een gesigneerd exemplaar mogen krijgen? Hoe kan ik mijn adres versturen?

  Ik heb mijn website ingevuld, weet niet of je dat te zien krijgt. Ik zou ook heel graag een leuk berichtje bij je handtekening willen krijgen. Je kunt eventueel inspiratie uit mijn website halen, mocht je dat willen. En anders kan ik nog erbij vermelden dat ik het komend halfjaar aan mijn dichtbundel ga werken. Een dichtbundel met illustraties en eventueel foto’s erin verwerkt. Heb erg zin in het komende half jaar! En ik kijk nu ook erg uit naar je boek.

  Heel veel liefs en veel succes,

  Sharon Partoredjo
  van Studio Sharon Parto

 8. Conny Hoogendoorn Bericht auteur

  Dank je wel voor je bestelling, Sharon. Details staan in een pb die ik je stuurde. Ik ga ‘m direct voor je inpakken 🙂
  Veel plezier met TEGENWICHT en veel succes met je dichtbundel toegewenst.

 9. Neeltje

  Hoi Conny… Ik volg je een beetje zijdelings… wat geweldig om al die positieve reacties op jou boek te lezen! Het is je van harte gegund!!! En… Ik ben inmiddels ook heel nieuwsgierig geworden… dus mocht je nog een exemplaar hebben liggen. Koop er graag 1. Lieve groet Neeltje

 10. Conny Hoogendoorn Bericht auteur

  Dag Neeltje,
  Ongelooflijk, maar waar: ik heb er niet eentje meer.
  Gelukkig heeft mijn uitgever inmiddels weer een frisse zending Tegenwicht.
  Dit is het linkje naar de Webshop van Uitgeverij EigenZinnig
  http://bit.ly/1QjQBNJ
  Dan krijg je ‘m netjes thuisgestuurd. Maar natuurlijk kan ook je plaatselijke boekhandel je aan een exemplaar helpen. Superleuk dat je mijn verhalen gaat lezen!
  Liefs, Conny

 11. Martin Hoogendijk

  Beste tante pony,

  Na al die leuke en super positieve berichten ben ik als boeken leek ook overstag gegaan en heb zojuist een boek besteld?
  Je komt hem maar een keer thuis bij mij signeren als je met de limousine voor gereden wordt?
  Geniet van je ( jullie) succes,
  Grt

 12. Irma Moekestorm

  Lieve Conny, ik ben aan het lezen in je mooie bundel. Iedere avond ‘een verhaaltje voor het slapengaan’, dacht ik, maar eerlijk gezegd kan ik het boek na slechts een verhaaltje niet wegleggen. Ik wil steeds meer, meer… Jij bent dus de reden van mijn slapeloosheid ?. Wat een prachtige verhalen, stuk voor stuk pareltjes, al heb ik zeker ook voorkeuren. Geweldig gedaan, met recht mag je trots zijn op deze bundel!

 13. Sharon Partoredjo

  Hi Conny,

  Ik zie dat het laatst geplaatste bericht inmiddels al bijna precies een jaar geleden is. Ik heb je boek allang en ben er echt verslaafd aan als ik eenmaal een nachtje lees. Stiekem ben ik er heel zuinig mee, vind het straks zo jammer als hij uit is! Ik kan het telkens ook maar niet bij 1 verhaaltje houden. Sommige zijn zo intens. Ik ervaar echt zoveel verschillende emoties bij elk ander verhaal. Louise Flint heeft gelijk: je bent écht de koningin van de korte verhalen! En jouw boek is echt mijn lievelingsboek. Niet om te overdrijven, maar ik meen het echt dat geen enkel boek jouw boek kan overtreffen.

  Ik ben zo blij dat ik een bericht van mijn vriendin heb gezien over jouw boek. Anders was ik tot nu toe nog nooit te weten gekomen over jou en je geweldige verhalen. Het was gewoon voorbestemd dat jouw verhalen mijn leven mooier en rijker maken.

  Ik kwam nu eigenlijk je site bezoeken om te kijken of je al een tweede korte verhalen boek had geschreven, maar kon het niet laten een lovend verhaaltje over jouw verhalen te schrijven.

  Dit is trouwens een boek dat ik denk ik oneindig vaak opnieuw kan lezen. Niet dat er eerst 10 jaar overheen moet gaan voordat het weer leuk wordt om te lezen.

  Je bent echt een topper Conny! Zou je je boek niet naar het Engels willen vertalen? Jouw boek hoort echt in de boekenwinkel te liggen, voor zover dat nog niet gebeurd was/is.

  Heel veel liefs,

  Je nieuwe fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *