MIEKE WIJNANTS ZET MET 5 STERREN KIEZELS IN DE SCHIJNWERPERS

Conny heeft mij constant weten te boeien en zichzelf overtroffen met haar psychologische verhalen over onder andere pesten, narcisme, PTSS, overspel, liefde en anders zijn. Ze zet je aan tot nadenken. Heftige emoties passeren de revue in deze bundel, maar de humor ontbreekt niet. Aanrader!”

Mieke Wijnants Recenseert schreef zo’n prachtige recensie over KIEZELS dat ik haar gevraagd heb of ik haar op mijn achterpagina mocht quoten.

De rest van wat ze schreef is nog veel mooier en ik ben heel erg blij met alle sterren die ze met gaf.

Lees de hele recensie hier https://miekewijnantsrecenseert.nl/2021/09/10/recensie-kiezels/
Net als ik vindt Mieke het erg leuk als je een reactie achterlaat!

2 gedachten over “MIEKE WIJNANTS ZET MET 5 STERREN KIEZELS IN DE SCHIJNWERPERS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *