WIL JIJ OOK ZO’N PRACHTIG EXEMPLAAR?

Was jij een van mijn lezers die steeds maar zei dat mijn honderdjes uitgegeven moesten worden? Ja? Super, want ik heb naar je geluisterd.
Mijn HONDERDJES zijn er nog niet helemaal, maar lang duurt het niet meer. Als je nu vast een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer stuurt naar choogendoorn@gmail.com dan stuur ik jou een betaalverzoek (voor € 18,50 + € 4,15 verzendkosten) en zit jouw boek ruim voor de kerstdagen in de eerste zending.
Laat je ook weten of ik iets leuks voor je op de eerste pagina mag schrijven?

Of … was jij een van de kanjers die meedeed aan mijn schrijfwedstrijd? Dan heb ik een extraatje. Dankbaar voor je inspanning denk ik niet aan royalty’s en bied ik je met heel veel plezier 20% korting aan op jouw exempla(a)r(en). (€ 14,80. + € 4,15 verzendkosten)
Natuurlijk hebben we behalve de winnende verhalen ook de longlist en shortlist in het boek opgenomen
Wil je dan in je mail nog even vermelden dat je een van de schrijvers was, want jullie waren met zo ontzettend veel en ik wil jullie verdiende korting niet vergeten te verrekenen. Want ik ben een warhoofd. Maar dat vermoeden hadden jullie natuurlijk al.

Ik kijk uit naar jullie mailtjes!
Liefs

SHORTLIST SCHRIJFWEDSTRIJD HONDERDJES

Toen mijn nieuwe verhalenbundel bijna klaar was, bedacht ik dat het leuk zou zijn om een wedstrijd uit te schrijven. Enthousiast reserveerde ik plaatsen in mijn boek. Een stuk of tien leek me leuk. Niemand rekende op 176 inzendingen. Ik zeker niet. Het samenstellen van de longlist was lastig. De shortlist echt niet te doen.
Daarom besloot ik het aantal te winnen plekken te verdubbelen. Twintig honderdjes krijgen een plekje in mijn verhalenbundel.
Van harte gefeliciteerd als jouw naam hierbij staat. Ik vind het geweldig om samen met jou dit nieuwe avontuur aan te gaan. En we doen heel erg ons best om HONDERDJES ruim voor de feestdagen op de plank te krijgen.

Een oprecht dankjewel aan alle deelnemers! Honderdjes zijn door jullie niet meer weg te denken.

LONGLIST SCHRIJFWEDSTRIJD HONDERDJES

Na veel lezen en herlezen zijn we nu zover dat we bekend kunnen maken wie van de 121 deelnemers een plek op de longlist hebben veroverd.
Uit 176 honderdjes kozen we er 52. Dat viel niet mee. Van harte gefeliciteerd als jouw naam erbij staat. Dat betekent nagelbijten tot de publicatie van de shortlist. We beloven heel erg ons best te doen.
Tot die tijd zou je me erg blij maken met het delen van de lijst op je socials.

Al meer dan 100 honderdjes

Met nog 5 dagen te gaan heb ik maar eens even de inzendingen geteld. Ongelooflijk, ruim 50 schrijvers stuurden meer dan 100 honderdjes naar me op. Maar goed dat er een flink aantal plekken te vergeven zijn, want hoeveel zullen het er wel niet gaan worden?

Heb jij nog niet meegedaan? Stuur me snel jouw verhaal! Ik kijk ernaar uit.

Opnieuw weekwinnaar

Enige tijd geleden stortte ik me op het schrijven van Honderdjes, ZKV’s van 99 woorden en een titel. Die uitdaging van SchrijvenInline bleek verslavend, ik geniet er ongelooflijk van. Bijna dagelijks publiceer ik een honderdje op Facebook, Instagram, X en Mastadon.
Het zou leuk zijn als je me daar komt volgen.

Op mijn site vind je de weekwinnaars. Je reactie is uiterst welkom.

https://connyhoogendoorn.nl/honderdjes/

Op naar Griekenland

Het wordt prachtig weer dit weekend, hoorde ik net. Een perfect moment voor een bijzonder verhaal? Met mijn verhaal APART won ik in de schrijfwedstrijd van LIMNESA een schrijfretraite naar Griekenland. Ook niet verkeerd, toch?

Lees het verhaal hier:
https://connyhoogendoorn.nl/apart/

Details