WIL JIJ EEN GRATIS BOEK?

Wil je GRATIS mijn meermaals met 5 stralende sterren beoordeelde debuut ontvangen? Dat kan. Want ik heb een plan! Lees gauw verder.

De oorlog in Oekraïne gaat me aan het hart! Er is zó veel hulp nodig!
Hoogendoorn Projectbeplanting heeft al een grote inzameling gedaan. Met veel succes. Een non-profitorganisatie met van oudsher nauwe banden met Oekraïne, bracht de goederen binnen vijf(!) dagen al op de plaats van bestemming.

Ik wil ik heel graag meer voor de Oekraïners doen.
Daarom geef ik mijn verhalenbundel TEGENWICHT weg. Als je op dit bericht reageert met IK HELP TEGENWICHT BIEDEN stuur ik je het door Uitgeverij aquaZZ belangeloos opgemaakte ebook van mijn verhalenbundel. Pas nadat je het ontvangen hebt, bepaal jij hoeveel je er voor over hebt. (De winkelwaarde bedraagt € 9,50)
Jouw zelfgekozen bedrag maak je RECHTSTREEKS over naar rekeningnummer NL56INGB0002962556 van Zending over Grenzen onder vermelding van het kenmerk: “Oekraïne 1034252 – Tegenwicht”

Zo kan jij lekker lezen, ben ik blij dat je mijn verhalen leest en helpen we samen de Oekraïners. Help jij me TEGENWICHT bieden?? Dat zou fantastisch zijn!


𝐀𝐜𝐭 𝐚𝐬 𝐢𝐟 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐝𝐨 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐬 𝐚 𝐝𝐢𝐟𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐞. 𝐈𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐬.’
‘𝐆𝐞𝐝𝐫𝐚𝐚𝐠 𝐣𝐞 𝐚𝐥𝐬𝐨𝐟 𝐰𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥 𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭. 𝐖𝐚𝐧𝐭 𝐝𝐚𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐭 𝐡𝐞𝐭.’


– 𝐖𝐢𝐥𝐥𝐢𝐚𝐦 𝐉𝐚𝐦𝐞𝐬 – (𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐤𝐚𝐚𝐧𝐬 𝐟𝐢𝐥𝐨𝐬𝐨𝐨𝐟 𝟏𝟖𝟒𝟐-𝟏𝟗𝟏𝟎)

HELP JIJ TEGENWICHT BIEDEN?

Om mijn actie voor Oekraïne te promoten plaatste ik DUISTERE MANNEN, een verhaal uit TEGENWICHT op mijn website.

“De schrijfster heeft haar bundel zo vormgegeven dat normbrekend en normbehoudend elkaar afwisselen, waardoor de honger blijft,” schrijft Hebban recensent Marloes Otten. “De honger wordt gestild met het perfect gestileerde Duistere mannen…    Tegenwicht krijgt diepgang door zulke verhalen, verhalen waarbij je niet alleen geconfronteerd wordt met een beschadigde hoofdpersoon, maar waarbij je ook aangezet wordt tot nadenken.”

Het – dankzij de belangeloze inzet van uitgeverij aquaZZ – uitgegeven eBook is GRATIS bij mij te verkrijgen.

Pas nadat je het ontvangen hebt, bepaal jij hoeveel je er voor over hebt. (De winkelwaarde bedraagt € 9,50)
Jouw zelfgekozen bedrag maak je over naar rekeningnummer NL56 INGB 0002 9625 56 van Zending over Grenzen onder vermelding van het kenmerk: “Oekraïne 1034252 – Tegenwicht”


LEES HET HIER: http://connyhoogendoorn.nl/duistere-mannen/

(Negeer aub de melding dat mijn website niet veilig zou zijn. Dat is hij wel en ik doe mijn best die vreemde melding te verwijderen.)

eBook Tegenwicht

MUSTREADS over KIEZELS

Kan opnieuw een lovende recensie over KIEZELS je over de streep trekken?
De verkoopprijs van mijn onlangs verschenen e-bundel bedraagt € 9,50. Voor ieder rechtstreeks bij mij besteld exemplaar doneer ik € 5,00 en stuur ik het je samen met het eBook een bewijs van mijn betaling aan Zending over Grenzen toe. 
Meer mag natuurlijk ook!! 🇺🇦 ❤️ 🇺🇦

Lees het hier: http://connyhoogendoorn.nl/mustreads-or-not-uiterst-lovend-over-kiezels/

DRAAG JIJ EEN KIEZEL BIJ?

Jullie steun is hartverwarmend. Vandaag ontving ik tot twee keer toe een ruimhartige bijdrage, het veelvoudige van mijn gevraagde € 9,50. Dank jullie wel! Jullie gulle gift is inmiddels gestort op de Oekraïne-rekening van Zending over Grenzen, een geweldige organisatie die sinds jaar en dag hulp in de regio verleent. Het eBook en het bewijsje van mijn betaling zijn vanzelfsprekend direct aan deze toppers verzonden.
Wil je meer weten? Mail me even!

.🇺🇦 DRAAG JIJ OOK EEN KIEZEL BIJ? 🇺🇦

Het delen van dit bericht wordt zéér gewaardeerd.

DROOM IK?

Karin van het razend populaire SAMENLEZENISLEUKER schreef eerder een geweldige 5-sterren recensie over TEGENWICHT en ik mocht ook KIEZELS aan haar toesturen. Dat was best eng. Zou ik aan haar verwachtingen voldoen? Nagelbijtend wachtte ik af.

Maar ik had me nodeloos ongerust gemaakt. Wederom kreeg ik 5 stralende sterren!
“Hoogendoorn is een kunstenaar met de pen. Dit is een bedrevenheid en bekwaamheid die naast humor en luchtigheid, ook een zeer diepe indruk achter weet te laten.”  schreef ze.  Daar word je toch verlegen van? 
En Deze hele bundel is gewoon ronduit fijn en prachtig. Conny blijft voor mij de Kampioensgordel dragen en heeft me met deze knarsende verhalen weer alle hoeken van de ring laten zien. Chapeau!” is ook niet mis!
Is de foto van haar leesplek trouwens niet geweldig? KIEZELS past er perfect bij. 

Lees hier de hele recensie:  https://bit.ly/3JwN4wx

Dank je wel, Karin. Ik ben er stikblij mee!

GELUKKIG NIEUWJAAR

Het afgelopen jaar begon met heél veél drie-dubbel-gebroken-enkel-ellende en stond in het teken van meerdere operaties, wel 8 keer gips in alle kleuren van de regenboog en weer leren lopen. Mán, wat kreeg ik veel lieve kaarten, berichtjes, bloemen en wat al niet meer. Jullie allemaal heel veel dank daarvoor! Wat een warmte. Het hielp! Hoge hakjes behoren tot het verleden, maar ik ga wel op stevige stappers dansend het nieuwe jaar in! 

Er waren meer leuke dingen! 

De presentatie van Kiezels werd mede door Uitgeverij aquaZZ, onze enthousiaste burgemeester Gilbert Isabella, restaurant MIRO, een trotse man, schatten van (schoon-) kinderen en lieve vrienden een daverend succes. De fantastische vijfsterrenrecensies van o.a. Karin Meinen-Benjamins van Samenlezenisleuker, recensente Mieke Wijnants en literair agent Hanneke Tinor-Centi en natuurlijk de publicaties o.a. Houtens Nieuws en interviews op Omroep Houten maakten het feest compleet! Ik hoop dat jullie allemaal een bundel aanschaffen … Me dunkt, ik heb jullie ruimschoots ermee lastig gevallen!

Mijn verhaal LOUTEREND VUUR behaalde ik de 1e prijs in de prestigieuze Boek10 schrijfwedstrijd van Godijn Publishing. Wat een festijn was dat! Het verscheen in de bundel ‘De Man van de Markt’ die – net als Kiezels vrijwel onmiddellijk werd opgenomen in de Hebban tiplijst. Mijn verhaal werd niet alleen door de professionele jury als beste beoordeeld, het eindigde ook als meest aansprekende. Dat betekent dat het thema van de wedstrijd van 2022 ‘Louterend Vuur’ zal zijn en mijn verhaal dan nogmaals zal worden gepubliceerd. Zicht op een nieuw feestje dus. 

Ondanks dat ik driekwart van de tijd ronduit veel te ‘stoned’ van de pillen was om te kunnen schrijven, belandde een verhaal op de shortlist van DE ZILVEREN STROP en kreeg ik een juryrapport waar ik alsnog spontaan van begin te blozen. Zeg nou zelf “Zo goed dat het lijkt of het door een gevestigde schrijver geschreven is. Dit is van een ander niveau,” is toch iets om erg stil van te worden. En dat terwijl ‘Alles voor de kijkcijfers’ eigenlijk helemaal geen thriller is. 

Heel erg verlegen werd ik trouwens opnieuw toen de jury van de literaire wedstrijd Verhaal van de Maand mijn PLAATS RUST! het mooiste verhaal noemde dat ze ooit mochten ontvangen. Yeah!

Ook werd ik gepubliceerd in ‘De fatale Date’ van Uitgeverij Quarantaine, in ‘Verhalen van Verlangen’ van Ambilicious, in ‘De stilte van 2021’ van Godijn Publishing, in een Belgische glossy en 500 Magazine Aan Zee.

Lieve volgers, ik wens jullie een mooie jaarwisseling en heel veel geluk in 2022. Blijf gezond.

ZO KAN JE BLIJVEN LEZEN!

Gaan jouw ogen wat achteruit?
Hoe gaat het met die van je vader, je moeder, je buurvrouw … lukt lezen bij hen nog wel zo goed?
En wat dacht je van je dislectische vriendin? Zou zij het niet leuk vinden om een boek te beluisteren?

Op Passendlezen.nl – een geweldige site vol boeken, kranten, tijdschriften en hoorspelen – vind je ook mijn TEGENWICHT niet alleen in gesproken vorm, maar ook in braille.
Ik heb inmiddels een paar verhalen beluisterd en ben erg enthousiast.

LUISTER HIER NAAR ‘DE JACOBSLADDER’

MP3 DE JACOBSLADDER

https://passendlezen.nl/iguana/www.main.cls?surl=search&p=*#recordId=2.168059&srchDb=2_ALLESBEHALVE