SHORTLIST SCHRIJFWEDSTRIJD HONDERDJES

Toen mijn nieuwe verhalenbundel bijna klaar was, bedacht ik dat het leuk zou zijn om een wedstrijd uit te schrijven. Enthousiast reserveerde ik plaatsen in mijn boek. Een stuk of tien leek me leuk. Niemand rekende op 176 inzendingen. Ik zeker niet. Het samenstellen van de longlist was lastig. De shortlist echt niet te doen.
Daarom besloot ik het aantal te winnen plekken te verdubbelen. Twintig honderdjes krijgen een plekje in mijn verhalenbundel.
Van harte gefeliciteerd als jouw naam hierbij staat. Ik vind het geweldig om samen met jou dit nieuwe avontuur aan te gaan. En we doen heel erg ons best om HONDERDJES ruim voor de feestdagen op de plank te krijgen.

Een oprecht dankjewel aan alle deelnemers! Honderdjes zijn door jullie niet meer weg te denken.

6 gedachten over “SHORTLIST SCHRIJFWEDSTRIJD HONDERDJES

 1. Ingrid de Jong

  Wauw Conny, dat mijn naam en verhaal op de shortlist staan, is SUPER GAAF.
  Ik ben er ontzettend blij mee. Dank, dank, dank.

  Ingrid

 2. Erik Uniken

  Wat leuk Conny. Bedankt! Daar heb je nog een beste kluif aan gehad! Ik wens je alle succes bij de vervolgstappen en proost samen met jou wanneer je het resultaat van al jouw werk in ontvangst neemt. Hartelijke groet, Erik

 3. Elka Le Mair

  Ha Conny! Blij verrast dat een ukv van mij in jouw bundel komt! Zo leuk! Bedankt voor alle moeite die je gedaan hebt om al die ukv’tjes te lezen en te moeten kiezen. Succes met alles wat nog komt en ik ben benieuwd naar het resultaat!
  Hartelijke groet, Elka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *