LONGLIST SCHRIJFWEDSTRIJD HONDERDJES

Na veel lezen en herlezen zijn we nu zover dat we bekend kunnen maken wie van de 121 deelnemers een plek op de longlist hebben veroverd.
Uit 176 honderdjes kozen we er 52. Dat viel niet mee. Van harte gefeliciteerd als jouw naam erbij staat. Dat betekent nagelbijten tot de publicatie van de shortlist. We beloven heel erg ons best te doen.
Tot die tijd zou je me erg blij maken met het delen van de lijst op je socials.

3 gedachten over “LONGLIST SCHRIJFWEDSTRIJD HONDERDJES

 1. Lieve

  Kijk.
  Bij een wedstrijd kan je iets winnen. In dit geval geen reisje naar exotische oorden of een blinkende bolide, geen boekenbon of herfstboeket. Wel een publicatie in een boek, een echt boek met bladzijden vol welriekende inktwoorden die je betoveren. Tja, dat smaakte ik wel.
  Ik heb geknutseld met woorden, geschrapt, geplakt, gefrutseld tot er stond wat ik wou. Mijn fanclub heeft het nagelezen, gediscussieerd over mijn twijfels en mijn stokpaardjes naar de prullenmand gestuurd. Ik heb knopen doorgehakt. Ik was een beetje fier op het resultaat. Nu nog meer. Zie nummer 32.
  Best spannend en kijk, weer honderd!

  (sorry, kon het niet laten, de honderdjes hebben me te pakken 🙂 hier mijn bijdrage bij het delen op FB en Instagram)

  1. Conny Hoogendoorn Bericht auteur

   AMAI
   Lieve Lieve … 😉
   Nu zullen jij en je medelonglisters geduld moeten oefenen. En ik leef met jullie mee. Maar wat dacht je van de lijdensweg aan de andere kant van de pijplijn?
   We lezen, herlezen, maken aantekeningen, overleggen en zetten aarzelend een geschrapt honderdje weer terug. Een ander delft het onderspit. ‘Bakje oranje’ is geduldig. ‘Bakje rood’ verschuilt zich tussen de al dan niet gekwalificeerde verhalen in de krochten van mijn laptop.
   De shortlist – begeerd ‘bakje groen’ – gaat van 25 naar 23 en loopt ineens weer over vanwege nummer 26.
   En dat terwijl er slechts 15 plekken te vergeven zijn.

   (Natuurlijk zijn dit ook 100 woorden 🙂)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *