Over mij

Na de werkzaamheden in ons goedlopend familiebedrijf en de drukte van het  gezin werd ons leven heel wat rustiger en verblijven we meer en meer in ons huis in Frankrijk.
Ik geniet ervan om hier aan mijn verhalen te schrijven, al zijn we nog heel regelmatig bij onze familie en vrienden in Nederland – daar waar de taal wordt gesproken waar ik me bij voorkeur in uitdruk – te vinden.

Inmiddels verschenen tientallen bundels met een bijdrage van mijn hand, wat mij de eretitel Koningin van het korte verhaal opleverde.
Ik won de Calami Literatuurprijs, werd 3e in de Spannende-verhalenwedstrijd van The Crime Compagny , 1e in de Sestra verhalenwedstrijd en 2e in de schrijfwedstrijd van het Nederlands Dagblad. Bijzonder trots ben ik op het winnen van de 1e prijs van de verhalenwedstrijd van Godijn Publishing en het behalen van de shortlist van De Zilveren Strop 2021.

De behoefte om mijn gedachten op schrift te stellen was niet nieuw, maar bleek een blijvende. Schrijven is en blijft mijn passie.

Net als mijn debuut TEGENWICHT (februari 2015) bevat de verhalenbundel KIEZELS (september 2021) een selectie van mijn favorieten.

https://www.aquazz.com/KIEZELS-Conny-Hoogendoorn

2 gedachten over “Over mij

 1. Jan van Trier

  Dag Conny,
  Weet je nog dat ik zo enthousiast was over je actie voor Oekraïne? Je gratis boek Tegenwicht heb ik verslonden. Daarna heb ik Kiezels in de bieb geleend. Die verhalen waren minstens zo mooi. Echt genoten.
  En nu dan weer die Honderdjes. Ik ben haast bang er eentje te missen! En daarom schrijf ik je. Worden of zijn ze al gebundeld?

  1. Conny Hoogendoorn Bericht auteur

   Hallo Jan,
   Wat leuk om weer van je te horen. En wat fijn dat je zo van mijn verhalen geniet.
   Tja, mijn Honderdjes … Uitgevers zijn niet zo enthousiast als het verhalen betreft. Ze zien me liever met een roman op de proppen komen. Maar wie weet. Voorlopig plaats ik mijn verhaaltjes alleen op Facebook, Twitter, Instagram en Mastadon. En vanzelfsprekend ben je daar van harte welkom.
   Hartelijke groet,
   Conny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *