Nominatie Stimuleringsprijs 2016

stimuleringsprijs2016

Precies een jaar na het ondertekenen van het contract met mijn uitgever Eigenzinnig ben ik genomineerd voor de STIMULERINGSPRIJS 2016.

Met deze prijs brengt Schrijverspunt de beste boeken van debuterende en minder bekende auteurs extra onder de aandacht. Niet door zelf de zoveelste commerciële boekenlijst samen te stellen, maar door te vragen de meest verrassende boeksensatie van 2016 te nomineren voor de Stimuleringsprijs. Het boek dat de meeste lezersstemmen weet te genereren zal door hen worden gepromoot in de pers, op de website en social media en bij hun boekenpartners.

Dit houdt wel in dat ik om stemmen moet gaan vragen en dat vind ik best lastig.

Stemmen is mogelijk in twee rondes. Stemmers maken d.m.v. een verloting automatisch kans op een gratis exemplaar van het winnende boek.

In september 2016  is het mogelijk om een stem uit te brengen op een van de genomineerden (de longlist). Op basis van de ontvangen stemmen in deze periode kort Schrijverspunt daarna de Longlist in tot een Shortlist van genomineerden met de meest ontvangen stemmen.

Je kunt stemmen door de link aan te klikken, naar het betreffende boek toe te gaan en daar je stem uit te brengen!

Mag ik rekenen op jullie stem?

https://www.schrijverspunt.nl/schrijverspunt-stimuleringsprijs-2016

 

Eén gedachte op “Nominatie Stimuleringsprijs 2016

  1. Janne van Beek

    Jouw nominatie verbaast me niet. Tijdens mijn vakantie vond ik de bundel Ziek! in mijn appartement. Als echte letterverslinder was ik blij met mijn vondst. Jouw verhaal Tegenwicht vond ik ronduit fantastisch. Je opbouw is geweldig. Je zinnen helder en duidelijk. Heerlijk droge humor met daarbij de nodige diepgang. De titel vond ik zo fantastisch gevonden! Je verhaal stak met kop en schouders boven de rest uit!
    Je verhalenbundel staat zeker op mijn ‘To-read-list’.
    Ik hoop dat je deze prijs wint!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *