GELUKKIG NIEUWJAAR

Het afgelopen jaar begon met heél veél drie-dubbel-gebroken-enkel-ellende en stond in het teken van meerdere operaties, wel 8 keer gips in alle kleuren van de regenboog en weer leren lopen. Mán, wat kreeg ik veel lieve kaarten, berichtjes, bloemen en wat al niet meer. Jullie allemaal heel veel dank daarvoor! Wat een warmte. Het hielp! Hoge hakjes behoren tot het verleden, maar ik ga wel op stevige stappers dansend het nieuwe jaar in! 

Er waren meer leuke dingen! 

De presentatie van Kiezels werd mede door Uitgeverij aquaZZ, onze enthousiaste burgemeester Gilbert Isabella, restaurant MIRO, een trotse man, schatten van (schoon-) kinderen en lieve vrienden een daverend succes. De fantastische vijfsterrenrecensies van o.a. Karin Meinen-Benjamins van Samenlezenisleuker, recensente Mieke Wijnants en literair agent Hanneke Tinor-Centi en natuurlijk de publicaties o.a. Houtens Nieuws en interviews op Omroep Houten maakten het feest compleet! Ik hoop dat jullie allemaal een bundel aanschaffen … Me dunkt, ik heb jullie ruimschoots ermee lastig gevallen!

Mijn verhaal LOUTEREND VUUR behaalde ik de 1e prijs in de prestigieuze Boek10 schrijfwedstrijd van Godijn Publishing. Wat een festijn was dat! Het verscheen in de bundel ‘De Man van de Markt’ die – net als Kiezels vrijwel onmiddellijk werd opgenomen in de Hebban tiplijst. Mijn verhaal werd niet alleen door de professionele jury als beste beoordeeld, het eindigde ook als meest aansprekende. Dat betekent dat het thema van de wedstrijd van 2022 ‘Louterend Vuur’ zal zijn en mijn verhaal dan nogmaals zal worden gepubliceerd. Zicht op een nieuw feestje dus. 

Ondanks dat ik driekwart van de tijd ronduit veel te ‘stoned’ van de pillen was om te kunnen schrijven, belandde een verhaal op de shortlist van DE ZILVEREN STROP en kreeg ik een juryrapport waar ik alsnog spontaan van begin te blozen. Zeg nou zelf “Zo goed dat het lijkt of het door een gevestigde schrijver geschreven is. Dit is van een ander niveau,” is toch iets om erg stil van te worden. En dat terwijl ‘Alles voor de kijkcijfers’ eigenlijk helemaal geen thriller is. 

Heel erg verlegen werd ik trouwens opnieuw toen de jury van de literaire wedstrijd Verhaal van de Maand mijn PLAATS RUST! het mooiste verhaal noemde dat ze ooit mochten ontvangen. Yeah!

Ook werd ik gepubliceerd in ‘De fatale Date’ van Uitgeverij Quarantaine, in ‘Verhalen van Verlangen’ van Ambilicious, in ‘De stilte van 2021’ van Godijn Publishing, in een Belgische glossy en 500 Magazine Aan Zee.

Lieve volgers, ik wens jullie een mooie jaarwisseling en heel veel geluk in 2022. Blijf gezond.

2 gedachten over “GELUKKIG NIEUWJAAR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *