Het duurde even …

Doseer mijn Honderdjes met mate, zeg ik vaak. Niet meer dan drie per dag. Gelukkig ben ik een geduldig mens *ahum*, want dan duurt het natuurlijk best een poosje voordat er recensies verschijnen. Maar daar zijn ze dan. Twee gewaarde mede-auteurs geven hun mening over HONDERDJES. Ik ben er blij mee.

Vind jij het leuk om te vertellen wat je van HONDERDJES vond? Schroom niet en plaats je (mini-)recensie op Hebban, Facebook, Instagram, X of stuur me een mailtje. Dan deel ik jouw mening met iedereen die het maar lezen wil.
Doen hoor!

Eén gedachte op “Het duurde even …

  1. Kallie

    Ik vind de jouw honderdjes een feestje. Ze liggen in mijn keukenraam en bij mij kopje koffie lees ik er één of twee. Dan dwing ik mezelf om het weer neer te leggen. Maar dat is nogal lastig.
    Ook mijn man leest er vaak een paar.
    Goed gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *