Tegenwicht vindt Ambilicious

Jullie enthousiaste reacties waren overweldigend toen mijn bundel Tegenwicht alweer een poosje geleden verscheen. De lovende recensies overtroffen al mijn verwachtingen en al snel kwam er een tweede druk. Het motiveerde me om met schrijven door te gaan en in alle rust werkte ik aan twee manuscripten.
Plotseling was daar het bericht van Uitgeverij Ambilicious Ze waren ervan overtuigd dat mijn mooiste verhalen het waard waren om opnieuw te worden uitgegeven.
En daar is ze dan. Nog een weekje dan ziet een prachtige nieuwe versie van Tegenwicht het levenslicht!
Ondanks een zeer professionele redactieronde veranderde er nagenoeg geen woord aan de inhoud. De wat frissere cover past volgens de uitgever beter bij mijn ‘volwassen schrijfstijl’ (een compliment waar ik erg blij van werd) en voor een van de vele lovende recensies werd met plezier ruimte vrij gemaakt op de achterflap. Na veel wikken en wegen kozen we eensgezind voor die van 
Samenlezenisleuker.

Dank je wel, Inanna Van Den Berg, voor je grenzeloze vertrouwen en enthousiasme.

Nu al hier te bestellen: https://bit.ly/2L26FJV

 

SAMENLEZENISLEUKER OVER TEGENWICHT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *