Best gek wel: 1e en 2e op één dag!

Tegen de tijd dat mijn schrijfmaatje het vervolg op zijn must have voor schrijvers Mosterd voor de maaltijd voltooide, bedachten hij en Inanna van den Berg van uitgeverij Ambilicious dat het leuk zou zijn om hier een dialogen -wedstrijd aan te verbinden.
Nu doe ik al een poosje niet meer aan schrijfwedstrijden mee, maar Leonardo Pisano kan vrij dwingend vriendelijk aandringen en ik ging overstag.

Gisteren vond in Abrahams Mosterdmakerij in Eenrum de feestelijke presentatie van beide boeken plaats.
Tot mijn grote verrassing werd aan mij het eerste exemplaar van Mosterd voor de maaltijd 2.0 uitgereikt. Wat een eer. Ik bloosde ervan.
Toch kon ik het niet nalaten de aanwezigen te vertellen over de streek die Leonardo mij ooit leverde. In zijn eerste deel staat een citaat uit een van mijn verhalen. Hij had netjes gevraagd of hij dat mocht plaatsen, maar dat hij het gebruikte als voorbeeld hoe het níet moest ontdekte ik pas bij proeflezing van zijn manuscript. Wat zal de schurk daar een binnenpret om hebben gehad!
Gisteren heeft hij het ruimschoots goedgemaakt.

In de schrijfwedstrijd Pennen met Mosterd bleek ik, na terechte winnares Inge Hulsker, op de tweede plaats te zijn geëindigd. Aan deze prijs is een cursus genieten van poëzie ‘Olijven moet je leren lezen‘ aangeboden door Nel Goudriaan verbonden. Ik ben erg benieuwd.

Met Inanna van de Berg

4 gedachten over “Best gek wel: 1e en 2e op één dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *